MAVEN is een duurzaam concept met de expertise van gerenommeerd beenhouwer Luc De Laet, de passie van horecaondernemer Wim Van der Borght en het peper en zout van jong talent Jules Koninckx. In de keuken ligt de nadruk op ‘noble meat craft’, de bereiding van edele ambachtsproducten en zo wordt een ongekende en bewuste smaakbeleving gegarandeerd. MAVEN beschikt ook over een ruim assortiment van dry aged vlees. Vlees dat gedurende een periode eerst in koelcellen gehangen en gedroogd wordt en daarna op rekken gelegd. Maar ook ambachtelijk vervaardigde producten komen aan bod, samen met verse sla & kruiden uit de greenery, waar je kan kiezen uit talloze verschillende slasoorten. Eén van hun huisspecialiteiten is het uitgebreide aanbod van verschillende Europese runderrassen die in de vrije natuur grazen en de juiste voeding krijgen. Zo is ook de traceerbaarheid m.b.t. de oorsprong van de dieren en wie ze voedde, gegarandeerd. Alleen voor de erg specifieke vleessoorten zoals Japanse Wagyu en Kobe wordt een uitzondering gemaakt, omdat deze smaken uniek en onnavolgbaar zijn in kwaliteit. Bij MAVEN proef je creativiteit, innovatie en duurzaamheid.
Monday | 18:00 - 22:00 |
Tuesday | 18:00 - 22:00 |
Wednesday | 18:00 - 22:00 |
Thursday | 18:00 - 22:00 |
Friday | 18:00 - 23:00 |
Saturday | 18:00 - 23:00 |
Sunday | 18:00 - 22:00 |